Запитване

Лого дизайн и корпоративна идентичност

Влагаме смисъл във всяка линия, всеки цвят и всяка крива от Вашите рекламни материали.

Изработка на лого

Логото, е този малък символ, който говори най-много за Вашата компания. Той символизира точната идентичност на Вашата марка и показва къде искате да стигнете.

Дизайнът на Вашето лого е Вашият подпис. Той е повече от естетика – всяка линия, всеки цвят, всяка крива трябва да има смисъл, в противен случай няма да се възползвате от пълния потенциал на тази символика.

Изработка на лого

Корпоративна идентичност

Корпоративна идентичност

Корпоративната идентичност е лицето на Вашата компания. Става дума за облика и усещането на всички визуални елементи от корпоративните материали. Създадено по уникален начин, това усещане трябва да се популяризира еднакво добре във всички комуникационни канали.

Без значение дали в писмо, визитка, банер, плакат или онлайн, Вашата корпоративна идентичност е в основата на създаването на силно присъствие на Вашата марка в пренаситения пазар.

Илюстрации

Нашите дизайнери с художествено образование могат да нарисуват и най-малкия детайл от Вашите рекламни материали, но не самоцелно, а подчинени на цялостната комуникационна стратегия.

В нашия офис можем да Ви покажем всички рисунки и векторни илюстрации, по които сме работили, както и да Ви запознаем с целия ни екип. Просто ни пишете за организиране на среща.

Илюстрации

Графичен дизайн и предпечатна подготовка

Графичен дизайн и предпечатна подготовка

Извън дигиталните проекти, по които работим, доста често ни се налага да изработваме графично оформление на печатни материали за нашите клиенти.

Тази работа ни доставя огромно удоволствие и с радост ще работим и по Вашия проект.

Катя
Опитът ми като художник и графичен дизайнер ми дава увереността, че мога да Ви предложа най-доброто за Вашата идентичност.
- Катя, Graphic Designer