17 години Студио Кипо

Изработка на сайт

Ние сме тук за да Ви предложим качествена изработка на модерен, стилен, интуитивен и атрактивен уебсайт, с целия си опит и знания, за да направим Вашето лице в Интернет запомнящо се. Можете да разчитате на нас!

Address AG Capital Astrazeneca colliers Ferratum Fashion Inside Forton Integral Neterra Unique Estates Simid

От какво имате нужда?

Събрали сме екип от специалисти с опит в дизайн, front-end, back-end, wordpress, project management и работим на високо ниво, както къстъм, изцяло сътворени и програмирани от нас сайтове, така и по решения с готовата и най-популярна в света платформа WordPress.

Николай Маринов - Управител
Свържете се с нас, за да обсъдим в детайли Вашия проект и да изберем най-правилното решение.
- Николай Маринов, Founder & CEO
Изработка на сайт - Къстъм или WordPress
 • icon

  WordPress сайт

  Подходящ за бързи и нискобюджетни проекти с разнообразни функционалности

  Цена от €1500
  Изпратете запитване

  1-3 месеца

  Дизайнер WP програмист SEO специалист
  Прочети повече
 • icon

  Индивидуален сайт

  Подходящ за големи брандове. Позволява пълна адаптивност спрямо нуждите на всеки проект

  Цена от €4000
  Изпратете запитване

  3-6 месеца

  UX специалист Front-end програмист Back-end програмист SEO специалист Project manager Quality Assurance
  Прочети повече
 • icon

  Уеб приложение

  Уникално уеб приложение, без никакви ограничения в дизайн или програмиране

  Цена при запитване
  Изпратете запитване

  2+ месеца

  Точните специалисти, нужни за Вашия проект ще бъдат подбрани за оптимален резултат

Какво казват клиентите за нас

1.UX/UI дизайн

Разработката на къстъм уеб сайт, започва със създаването на уникален уеб дизайн. Но преди това, на базата на задълбочен диалог с клиента, поставяме ясни цели за него.

Всеки сайт, създаден от нас е интуитивен и има собствен стил и естетика.

Освен това, винаги поставяме специален акцент върху неговата версия на мобилни устройства, което е задължително в днешно време.

Нито един уеб сайт дизайн, който правим не е самоцелен, нито един елемент не стои случайно на мястото си. Цялата подредба във Вашия уебсайт е посветена на Негово Величество Потребителя, за да се чувства като у дома си в него- удобно, уютно, обгрижен, информиран, приятно изненадан, любопитен, заинтригуван.

Всичко това постигаме като започваме изработката на Вашия фирмен уеб сайт с проучване, добре моделирани информационна архитектура, user journeys, wireframes, mockups и прототипи. Така Вие можете да видите как ще изглежда той, да разберете каква логика стои зад него и ако Ви интересува, винаги сме готови да обясним каква е естетическата, когнитивната и психо-моторна обосновка зад нашия UX/UI web дизайн.

 

UX/UI дизайн

2.Front-End разработка

Front-End разработка

На базата на страхотния дизайн, който сме направили за Вас, елементите в него оживяват и танцуват в синхрон, а важните акценти са като солисти, които приковават вниманието на техният специален зрител- потребителя. Всичко това се дължи на фронт-енд програмирането.

За да постигнем този ефект в изработката на сайтове, използваме най-модерни технологии, нашите програмисти смело прилагат всичко най-ново в областта на html, css, javascript.

3.Back-End разработка

В Back-End частта работим на много високо ниво на базата на PHP и Laravel. Създаването на сайтове при нас е бързо и качествено. И не само това- добри сме в изработването и на онлайн магазини, създаването на мобилни приложения, а също и сложни платформи. В нашите къстъм сайтове клиентите ни лесно и интуитивно сами управляват съдържанието им.

Потребителят обхваща бързо и без усилия нужната му информация, елегантно организирана в бази данни, каталози, филтри.

Всичко това постигаме благодарение на специално разработената и усъвършенствана в продължение на години от нас система за управление на съдържанието (CMS), двигателя в сърцето на всеки наш сайт, която нарекохме Kipo Engine.

Система за управление на съдържанието

4.Project management и QA

Project management и QA

От първия контакт с Вас до предаването на сайта във Ваши ръце, нашите Мениджъри проекти са до Вас. Те слушат внимателно всичко, което им казвате и усещат желанията Ви. Обработват цялата информация и обхващат целия процес на създаването на сайта. Всяка обратна връзка от Вас е важна за тях и дава повод за още по-добра реализация.

Накрая, преди да Ви предадем готовия и оптимизиран уеб сайт, Вашият Мениджър проекти, не някой друг, му прави детайлна качествена проверка (QA). Така отговорността за изпълнението от началото до края е поета от един човек, който е и Вашият основен контакт с нас. Той Ви обучава как да управлявате съдържанието в него и изготвя наръчник, към който да се обръщате, ако сте забравили нещо.

Мениджърът проекти е Вашият човек! Той не е просто служител, който чете и препраща имейли, той е специалист с опит, той Ви съветва и навигира по пътя при създаването на нов проект. Неговата цел е да се хвалите с новия си сайт!

Нашите клиенти ни стават приятели!

Изработка на WordPress сайт

Една от най-популярните платформи за бърза и бюджетна разработка на уеб сайтове е WordPress (WP). С годините тя се разви извънредно много, за да дойде до етап, в който могат да се правят разработки с изключително качество и сложност.

Ние правим различни WP сайтове, защото нашите WordPress програмисти са на много високо ниво и владеят всички нововъведения в платформата. Как се отличават нашите уебсайтове от повечето, ще разберете по това какво казват двата вида специалисти:

Изработка на WordPress сайт
Повечето WP специалисти казват: Нашите WP специалисти твърдят:
Изработката на Уърдпрес сайт се ограничава от възможностите на темата. Темата НЕ ни ограничава, правим креативен уеб дизайн. Използваме Elementor, Bakery, Zion и други page builders, пишем и CSS, когато се налага.
При изработката на уебсайтове правим функционалности с plug-ins*, много са лесни и удобни. Пишем собствен код за функционалности когато се налага, защото прекомерната употреба на plug-ins може да затрудни оптимизацията на сайта.
Един WordPress сайт винаги си личи, защото не може да бъде достатъчно атрактивен като къстъм уебсайт. Трудно ще различите нашите WordPress сайтове от къстъм сайтовете, много са атрактивни.

Plug-in* готов инструмент за WordPress, с който се създава функционалност в уебсайта.

Изработка на сайтове и SEO

Преди да ви предадем новия сайт, се грижим той да отговаря на задължителните изисквания на търсачките за класиране. Разбира се, ако искате да постигнете възможно най-добри резултати при класирането, е необходимо да се прави последваща SEO оптимизация, за която имаме отделен екип от професионалисти на много високо ниво.

Оптимизация за търсачки

Изработка на сайт цени

Изработка на сайт цени

Знаем, че това е един от най-важните за Вас въпроси. На това място другите фирми пишат от 400 до 800 лв. Ние не правим такива сайтове (защото това са нискобюджетни изпълнения, правени набързо, силно ограничени от избраната тема, без много функционалности, осигуряващи просто присъствие в интернет пространството). Направените от нас уеб сайтове имат за цел да постигат бизнес целите на клиентите ни и да надминат очакванията им, което пък е нашата цел.

Уебсайт, направен от нас е модерното и професионално лице на нашия клиент в интернет пространството!

Поради тези две причини, цената ще Ви я кажем, тогава когато чуем Вашите мисли и идеи, целите, които си поставяте, бюджета, с който разполагате. Нашите оферти са прозрачни и честни пред клиента, ценообразуването се базира на вложените часове труд, а не на това какви цени предлагат другите фирми. Винаги ще Ви предложим и двете опции- къстъм и WordPress сайт, за да се вместите лесно в бюджета, който сте си определили.

Поддръжка на уеб сайт

За да може един уеб сайт да върши работата, за която е създаден, той трябва да бъде актуален. За да бъде актуален, той трябва да бъде поддържан.

След изработка на сайт, следва неговата поддръжка. Научете повече за възможностите, които предлагаме за поддръжка на уеб сайт.

Поддръжка на уеб сайт

Клиентите ни питат най-често:

Как да си направим сайт? arrow

Ако сайтът не е сложен и не изисква специални умения, можете и сами да си направите такъв на някоя от популярните платформи, например WordPress. Но ако уеб сайтът е сложен, най-добре е да се обърнете към специалисти или да потърсите професионални фирми за изработка на сайтове, каквато е нашата.

Кратко ръководство как се правят сайтове с WordPress:

 1. Нужен ви е домейн - име на сайта.
 2. Закупете хостинг - пространство за сайта в интернет, сървър.
 3. Инсталирайте системата WordPress - това най-често става с няколко клика през управлението на хостинга.
 4. Изберете подходяща тема (готов дизайн, темплейт).
 5. Подредете съдържанието в няколко страници и го качете заедно с подходящи снимки.
 6. Погрижете се, сайтът ви да се открива лесно в търсачките.
 7. Анализирайте и подобрявайте постоянно.

 

Какво е UX/UI? arrow

UX/UI са модерни понятия, които са съкращения на изразите User Experience и User Interface.

UI означава потребителски интерфейс, което е графичното оформление на приложение или уебсайт, с които потребителите взаимодействат. Той включва бутони, менюта, формуляри, икони, изображения и други визуални елементи.

UX, от друга страна, се отнася до цялостното изживяване, което потребителят има, докато използва продукт, включително фактори като използваемост, достъпност, лекота на използване и удовлетворение. Обхваща всичко от първото впечатление на потребителя от продукта до последващите интеракции с него.

Дизайн на уеб сайт, базиран на съвременните изисквания за UI/UX има за цел да създаде интерфейс, който не само изглежда добре, но и работи ефективно и осигурява отлично потребителско изживяване. Целта е да се създаде продукт, който е лесен за използване, отговаря на нуждите на потребителя и е приятен за взаимодействие.

 

Какво е адаптивен (responsive) дизайн? arrow

Responsive дизайн, означава, че този дизайн се адаптира автоматично за всички видове устройства, на които се гледа сайта- от големи екрани до мобилни телефони.

 

Какво е фронтенд? arrow

Фронт енд (front end) е тази част от програмирането, която се грижи за това как изглежда уеб сайтът отпред, където го гледат потребителите. Не е достатъчно да се направи красив и умен дизайн, трябва и добър фронт-енд програмист, който да го изпълни по най-добрия начин и да му вдъхне живот.

Всички тези красиво движещи се елементи, приятни и забавни интеракции между Вас и сайта се дължат на добър фронт-енд програмист. Някои функционалности като работа на филтри, работа на форми, които се попълват, както и други се правят точно от front-end програмистите.

 

Какво е QA и защо ми е да плащам за него? arrow

QA означава Quality Assurance и неговата цел е да провери сайта за грешки във функционалностите, така наречените бъгове (bugs) и несъответствия с дизайна. При нас Вие не плащате за QA, той е част от естествения процес на създаването на уеб сайта.

Тази дейност се извършва от човека, който е нашата връзка с Вас- Мениджъра проекти (Project Manager). Така цикълът по създаването на уеб сайта Ви, от първата среща, в която разказва за Вашите изисквания, до последната, когато Ви обучаваме как да управляваме съдържанието в него, се обхваща от Мениджъра проекти- Вашият човек при нас.

 

Какво е бекенд? arrow

Бек енд (back end) е гръбнакът на уеб сайта. Това е програмирането, което създава функционалностите в него- организацията на базата данни, проверки за валидност, интеракции с бутони и др. Бекенд и фронтенд трябва да работят в добър синхрон, за да може и сайтът да е добре синхронизиран. Ако не работят добре заедно, резултатът е бъгове и разочаровани потребители.

 

Мога ли да ползвам друга агенция за дизайн, а от Вас само изработка на сайт? arrow

Не препоръчваме да практикувате смесване на различни екипи, от различни фирми, които да правят отделните сегменти на сайта. Добре е уеб дизайна да се разработи от фирмата, която програмира. Синхронът между дизайнер и фронтенд специалист и много важен, както и между фронтенд и бекенд специалиста.

Също така, Мениджърът проекти на дадена фирма проследява целия процес, от създаването на дизайна до издаването на проекта към клиента. Ако той няма контрол върху някоя част от процеса, не може да гарантира качество на финала.

Не се учудвайте, ако в някоя фирма за изработка на сайтове Ви поискат повече пари за програмиране, заради работа с чужд дизайн. Когато се работи с уеб дизайн от друга фирма неминуемо възниква необходимост от повече часове работа за изясняване на подробности, включително за довършване на детайли, за които не е било помислено.

 

Ще можем ли сами да си управляваме уеб сайта или трябва да плащаме задължително за поддръжка? arrow

Уеб сайтовете, които изработваме са така направени, че клиентът да може гъвкаво и самостоятелно да променя съдържанието им. Това става посредством готови блокове в WordPress или “секции” при къстъм сайтовете, всяка с различен дизайн, които можете да размествате по Ваше усмотрение и да пълните с различно съдържание.

 

Не познавам WordPess, ще мога ли сам да си поддържам сайта? arrow

Дори и да не познавате платформата WordPress, ние ще Ви обучим как да управлявате уеб сайта си и ще Ви подготвим наръчник. Всичко това е включено в цената за изработка.

 

Трудно ли се управляват Вашите къстъм сайтове? arrow

Не, нашият специално разработен CMS (Kipo Engine) e направен точно с тази цел, клиентът лесно и интуитивно да управлява съдържанието в сайта си. Вашият човек при нас, Project Manager-ът ще Ви обучи как да се справяте с тази задача и ще Ви разработи наръчник. Всичко това е включено в услугата ни без допълнително заплащане.