Запитване

Изработка на сайт

Работим за Вас, работейки заедно с Вас. Страхотни неща ще сътворим заедно.

Изработка на корпоративен уеб сайт

Всяка фирма има нужда от онлайн присъствие. Корпоративният ѝ уеб сайт говори доколко сериозна е тя и доколко сериозни са хората в нея.

Помогнали сме на доста бизнеси да развият потенциала си онлайн и сме сигурни, че има с какво да Ви бъдем полезни при изработка на сайт.

Изработка на Корпоративен уеб сайт

Създаване на продуктов уеб сайт

Изработка на Продуктов уеб сайт

Интернет е мястото, където Вашите потребители ще останат насаме с Вашия продукт. Ако те не го харесат от пръв поглед - няма да го потърсят повече. Ако им допадне, но не открият лесно информацията, която ги интересува - ще го заклеймят.

Изработката на продуктов уеб сайт е едно от най-големите предизвикателства и за нас ще бъде чест да работим по Вашия.

Онлайн продуктов каталог

Когато имате много продукти, които не се продават директно онлайн, най-важното нещо за Вашия онлайн продуктов каталог е потребителят да се ориентира лесно.

Имаме опит в изграждането на продуктови каталози и това никак не е лесна задача. На Ваше разположение сме, просто ни потърсете.

Христо
Оставете на нас миграцията на продуктовото Ви портфолио или интеграцията с ERP системата Ви.
- Христо, PHP Developer
Онлайн продуктов каталог

Адаптивен (responsive) дизайн

 

Адаптивен (responsive) дизайн

Повечето потребители, които търсят продукти или услуги в интернет, го правят през мобилно устройство. Ако Вашият сайт е изработен така, че той да изглежда еднакво добре на всяко устройство, без това да Ви създава допълнителна работа, хората ще ви запомнят по-лесно.

Да бъде един сайт responsive, означава отделните елементи в него да се пренареждат, смаляват или уголемяват, така че той да бъде винаги лесен за ползване и четене, без значение на какъв екран се визуализира. Освен ползваемост, това оптимизира и неговата скорост. А всички знаем, че търсачките предпочитат именно така изработени уеб сайтове.

Система за управление на съдържанието

Години наред, ние в Kipo, развиваме и усъвършенстваме система за управление на съдържанието, която използваме като двигател на направените от нас сайтове. Този опит и вложени усилия ни предоставят доста добра основа за развитие на Вашия уебсайт бързо, лесно и качествено.

Винаги изграждаме административната система на всеки сайт спрямо неговите специфични нужди. При управлението на уеб сайта си ще виждате само това, което Ви интересува. Без нищо излишно, без възможност да го счупите.

Система за управление на съдържанието

Поддръжка на уеб сайт

Поддръжка на уеб сайт

За да може един уеб сайт да върши работата, за която е създаден, той трябва да бъде актуален. За да бъде актуален, той трябва да бъде поддържан.

След изработка на сайт, следва неговата поддръжка. Научете повече за възможностите, които предлагаме за поддръжка на уеб сайт.