16 години Студио Кипо

Изработка на онлайн магазин

С уникален характер, безупречна функционалност и отлично класиран в търсачките.

Address AG Capital Astrazeneca colliers Ferratum Fashion Inside Forton Integral Neterra Unique Estates Usit Colors Simid

Дизайн и потребителско изживяване

Основна наша задача е да предразположим Вашите потребители. Да им предоставим красив и лесен за ползване онлайн магазин, в който те ще се чувстват добре.

Предлагаме Ви изработка на онлайн магазин, който ще се отличи със своята индивидуалност и стил. Но това не е всичко.

Дизайн на онлайн магазин

Технологии и умения

Технологии и умения при изработка на онлайн магазин

Избрали сме WooCommerce като една от най-популярните платформи за интернет търговия и сме я развили до ниво, което напълно ще удовлетвори всички ваши изисквания.

Интеграцията на допълнителни плъгини и функционалности никога не са ни затруднявали. Имаме опит и с на най-популярните системи за плащане и доставка.

Не веднъж сме прехвърляли продуктова номенклатура и сме разработвали интеграции с ERP и складови софтуери.

В технически аспект, при изработка на онлайн магазини, винаги държим на стандарти в програмирането и тестването. Основен фокус са ни скорост на зареждане, безотказност и SEO.

Консултации, поддръжка, конфиденциалност

Без съмнение от развитието на Вашия бизнес, зависи развитието и на нашия бизнес. Може да разчитате, че ще сме винаги до Вас каквото и да се случи.

Гарантираме отстраняването на технически проблеми с Вашия онлайн магазин в най-кратки срокове.

Имаме особено отношение към конфиденциалността на Вашата информация.

Консултации, поддръжка, конфиденциалност

SEO на онлайн магазин

онлайн маркетинг на онлайн магазин

Всички изработени от нас онлайн магазини са подготвени за търсачките по най-добрия начин. Винаги работим с фокус добра On-Page оптимизация на всички страници, без да Ви създаваме допълнителна работа.

Натрупали сме огромен опит в оптимизация за търсачки на водещи онлайн магазини. Нека заедно направим Вашият проект успешен. Потърсете ни.

Научете повече за спецификите при SEO на онлайн магазин.

Цена за изработка на онлайн магазин

Не работим с пакетни цени и не, нямаме над 200 онлайн магазина зад гърба си. Нашата работа не е копи-пейст. Напротив, доброто проучване на Вашия бизнес и конкурентите Ви, времето, което ще отделим в създаването на характер на графичната концепция, са нещата, които ще Ви отличат и ще направят онлайн магазина Ви успешен.

Опишете накратко Вашето задание за изработка на онлайн магазин, за да оформим ценово предложение, на което няма как да устоите.

Цена за изработка на онлайн магазин