17 години Студио Кипо

Изработка на мобилно приложение

Има ли смисъл да казваме колко лесно и удобно е Вашите потребители да ползват услугите Ви през мобилен телефон или таблет?

Address AG Capital Astrazeneca colliers Ferratum Fashion Inside Forton Integral Neterra Unique Estates Usit Colors Simid

Изработка на хибридно приложение

Хибридното мобилно приложение е като швейцарско ножче - съчетава елементи от уебсайтове и приложения, създадени за използване на определена платформа или устройство. Разработено е с помощта на уеб технологии, но е пакетирано да работи на смартфони като обикновено приложение. Този подход позволява на разработчиците да създадат еднин продукт, който работи както на iOS, така и на Android, спестявайки време и ресурси.

Ники
Решихме да се специализираме в изработка на мобилни приложения, защото все повече от нашите клиенти се обръщат към нас за такава услуга. В комбинация с уеб сайта, който сме им направили, завършваме целия портфейл от дигиталното им присъствие.
- Ники, CEO & Founder
Изработка на хибридно приложение

Мобилни приложения за крайни клиенти

Мобилни приложения за крайни клиенти

Работата ни до момента ни е срещнала с два основни типа мобилни приложения – такива, които се ползват от крайни клиенти и приложения, които служат за промоции или вътрешна употреба.

Може би най-голямото предизвикателство при първия тип е да създадеш приложение, което работи еднакво добре на стотиците различни устройства в ръцете на Вашите клиенти. Без значение дали става дума за мобилно приложение за Android или за приложение за iPhone. За щастие сте попаднали в правилния сайт и на правилните разработчици. Просто поискайте да се свържем с Вас.

Мобилни приложения за промоции

Ако търсите партньор за изработка на мобилно приложение за таблет, забавна игра в ръцете на Вашите промоутъри или надеждно приложение с връзка към отдалечена база данни, не се колебайте да ни потърсите.

Вероятно вече сте се докосвали до наша разработка в някой софийски мол или в бизнес парка. Със сигурност момичето, което Ви е спряло е било с широка усмивка, защото знае, че софтуерът няма да й изневери :)

Мобилни приложения за промоции

Какво казват клиентите за нас

Дизайн на мобилно приложение

Дизайн на мобилно приложение

Дизайнът като цяло придобива все по-голяма важност и е недопустимо да влагате средства и усилия в нещо, създадено с лош вкус. Още по-важен е дизайнът на мобилното приложение, което се ползва от млад, съвременен човек с модерен смартфон.

Дизайнерски фирми има много, сигурно и някой Ваш колега „разбира“ от дизайн. Само че има огромна разлика между дизайн на брошура, дизайн на сайт и дизайн на мобилно приложение.

Истински добрият дизайн на мобилно приложение съчетава в себе си добре структурирани информационна архитектура, навигация, функционалност, ползваемост или иначе казано – потребителско изживяване. Може да разчитате, че ще Ви въвлечем във всеки един от етапите на разработка.

Администрация на мобилно приложение

В повечето случаи мобилните приложения изискват администрация на съдържанието си. Огромният ни опит в изграждането на административни системи за клиентски сайтове, ще Ви бъде предоставен наготово и няма да Ви бъдат необходими специални умения, за да се справите с поддръжката.

Администрация на мобилно приложение

Изработка на мобилно приложение цена

Цена на мобилно приложение

Да попиташ „Колко струва изработката на мобилно приложение?“ е като да зададеш въпроса - „Колко струва строежът на една къща?“. В основата и на двете стои доброто планиране и доброто формулиране на клиентските изисквания.

Можем да Ви уверим, че ще получите изключително съотношение цена/качество и възможно най-подробна оферта. Просто ни изпратете запитване за изработване на мобилно приложение цена.

А какво е уеб приложение?

Уеб приложението е онлайн инструмент или игра, която можете да използвате във вашия уеб браузър, без да го изтегляте. Помага ви да изпълнявате конкретни задачи или просто да се забавлявате в интернет.“

Развитието на технологиите ни позволява да разработваме интерактивни уеб приложения, които изпълняват много по-сложни задачи от едновремешните сайтове. Приложенията са хиляди. Свържете се с нас за повече информация.

Изработка на уеб приложения