Запитване

Изработка на мобилно приложение

Има ли смисъл да казваме колко лесно и удобно е Вашите потребители да ползват услугите Ви през мобилен телефон или таблет?

Изработка на хибридно приложение

Хибридният подход към изработката на мобилни приложения позволява да се работи по едно приложение, с един графичен интерфейс, използвайки едни технологии и програмни езици, което в последствие лесно да се дистрибутира за различни платформи като Android, iOS или Windows Phone. Този подход спестява изключително много ресурс и улеснява управлението на целия процес.

Ники
Заповядайте в нашия офис, за да научите повече за технологиите, с които работим. Само след предварителна уговорка :)
- Ники, CEO&Founder
Изработка на хибридно приложение

Мобилни приложения за крайни клиенти

Мобилни приложения за крайни клиенти

Работата ни до момента ни е срещнала с два основни типа мобилни приложения – такива, които се ползват от крайни клиенти и приложения, които служат за промоции или вътрешна употреба.

Може би най-голямото предизвикателство при първия тип е да създадеш приложение, което работи еднакво добре на стотиците различни устройства в ръцете на Вашите клиенти. За щастие сте попаднали в правилния сайт и на правилните разработчици. Просто поискайте да се свържем с Вас.

Мобилни приложения за промоции

Ако търсите партньор за изработка на мобилно приложение за таблет, забавна игра в ръцете на Вашите промоутъри или надеждно приложение с връзка към отдалечена база данни, не се колебайте да ни потърсите.

Вероятно вече сте се докосвали до наша разработка в някой софийски мол или в бизнес парка. Със сигурност момичето, което Ви е спряло е било с широка усмивка, защото знае, че софтуерът няма да й изневери :)

Мобилни приложения за промоции

Дизайн на мобилно приложение

Дизайн на мобилно приложение

Дизайнът като цяло придобива все по-голяма важност и е недопустимо да влагате средства и усилия в нещо, създадено с лош вкус. Още по-важен е дизайнът на мобилното приложение, което се ползва от млад, съвременен човек с модерен смартфон.

Дизайнерски фирми има много, сигурно и някой Ваш колега „разбира“ от дизайн. Само че има огромна разлика между дизайн на брошура, дизайн на сайт и дизайн на мобилно приложение.

Истински добрият дизайн на мобилно приложение съчетава в себе си добре структурирани информационна архитектура, навигация, функционалност, ползваемост или иначе казано – потребителско изживяване. Може да разчитате, че ще Ви въвлечем във всеки един от етапите на разработка.

Администрация на мобилно приложение

В повечето случаи мобилните приложения изискват администрация на съдържанието си. Огромният ни опит в изграждането на административни системи за клиентски сайтове, ще Ви бъде предоставен наготово и няма да Ви бъдат необходими специални умения, за да се справите с поддръжката.

Администрация на мобилно приложение

Цена на мобилно приложение

Цена на мобилно приложение

Да попиташ „Колко струва изработката на мобилно приложение?“ е като да зададеш въпроса - „Колко струва строежът на една къща?“. В основата и на двете стои доброто планиране и доброто формулиране на клиентските изисквания.

Можем да Ви уверим, че ще получите изключително съотношение цена/качество и възможно най-подробна оферта. Просто ни изпратете запитване.

А какво е уеб приложение?

Според Wikipedia уеб приложение е „приложение, до което потребителите имат достъп през мрежа като интернет или интранет. Терминът също може да означава софтуерно приложение, което е написано на поддържан от браузър програмен език (като JavaScript, комбинирано с HTML).“

Развитието на технологиите ни позволява да разработваме интерактивни уеб приложения, които изпълняват много по-сложни задачи от едновремешните сайтове. Дали ще бъде браузърна игра, автоматизирано засичане и сравняване на скрийншот от уеб сайт или нещо друго... Приложенията са хиляди. Свържете се с нас за повече информация.

Изработка на уеб приложения