Запитване

SEO оптимизация на онлайн магазин

Хората търсят Вашите продукти. Нека класираме и Вашия онлайн магазин на челните места в търсачките, за да им ги покажем.

Защо SEO на онлайн магазини е по-трудно

SEO оптимизацията на онлайн магазини е доста по-трудна, но много по-интересна и предизвикателна задача. В повечето случаи става дума за огромни сайтове с много страници, които са почти без съдържание, което се дублира многократно.

Възможностите за грешки са повече, а функционалностите, които могат да се интегрират са толкова много, че няма да ни стигне тази страница, за да ги опишем всички.

SeoTeo
Класирали сме не малко онлайн магазини в силни ниши в Google и с удоволствие ще Ви разкажа за тях като се видим.
- Тео, SEO Manager
Защо SEO на онлайн магазини е по-трудно

Семантика и изходен код

Семантика и изходен код

Най-важна за оптимизацията на онлайн магазин е неговата семантична структура и добре организиран изходен код. След обстоен анализ на търсенията и поведението на потребителите трябва да се направи безупречна организация на структурата на сайта по категории, подкатегории, продукти и други.

Необходимо е внимателно да се определи дали целеви страници за оптимизация ще бъдат продукти, категории или началната страница. След това тези целеви страници да бъдат наситени със съдържание и всички задължителни елементи.

Не бива да се подценява скоростта на зареждане на всяка страница както и добрата употреба и подредба на всички важни html тагове и атрибути.

Съдържание и продуктови страници

Много важно за SEO оптимизацията на онлайн магазин, е качественото и уникално съдържание във всяка целева страница. Да се подготви такъв текст за хиляди продукти, които могат да бъдат описани предимно с технически характеристики е истинско предизвикателство.

Не бива да пропускаме микроданните (microdata - schema.org) към всеки продукт, рейтинг, контакти или други, които ще отличат резултатите от Вашия онлайн магазин в Google.

Съдържание и продуктови страници

Външна оптимизация за търсачки

Външна оптимизация за търсачки

Не лесна задача е създаването на огромно количество качествени и релевантни връзки към онлайн магазин с много целеви страници. Това изисква време, средства и търпение, но ще бъдете изненадани от последващите резултати.

Имаме над пет години опит в SEO оптимизация на онлайн магазини, множество партньорства с различни медии и рекламни агенции, които ще Ви бъдат предоставени наготово. Просто ни изпратете запитване.

Google AdWords платена реклама в търсачката

Добра идея е паралелно с SEO оптимизацията да върви и платена реклама в Google. Това ще ни позволи по-добре да анализираме поведението на потребителите и по-точно да следим конверсиите.

Извършването на тези две дейности от една компания като нашата, позволява оптимизиране на разходите и улеснява управлението Ви.

Google AdWords платена реклама в търсачката

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Друга наша страст е изработката на онлайн магазини. Това ни позволява да познаваме начина им на работа в детайли и лесно да отстраняваме технически несъвършенства.

Разрешили сме доста казуси и в разработката и в SEO оптимизацията на онлайн магазини и сме сигурни, че има на какво да Ви научим. Просто ни потърсете.

Христо
За мен, работата по онлайн магазини е голямо предизвикателство. Очаквам Вашият проект да ни мотивира за перфектна разработка.
- Христо, PHP Developer