Запитване

SEO оптимизация на сайт за търсачки

Ясно е - над 70% от потребителите посещават първите 5 резултата в търсачката. Вашият сайт трябва да бъде там!

Address Albena Astrazeneca Brava Colliers Ferratum Podaraci Rehau vipwatches FOX cargoplanet Customer care BG
и много други...

Какво е SEO оптимизация на сайт

SEO (Search Engine Optimization) е метод, който помага на Вашия уеб сайт да се позиционира по-напред в органичните резултати от търсене по определени ключови думи, в търсачки като Google, Bing и Yahoo.

Оптимизацията за търсачки е най-сигурният и изгоден подход, който ще класира трайно Вашия уеб сайт в топ резултатите на Google, където хората лесно ще открият това, което им предлагате.

Качествената услуга SEO оптимизация е цялостен процес, който изисква време, постоянство и опит. За да работи са ви нужни познания по маркетинг, копирайтинг, HTML, следене на актуализациите на търсачките и най-вече достъп до много авторитетни сайтове, в които да публикувате съдържание.
Пишете ни, за да получите безплатна консултация.

Какво е SEO оптимизация

Как се прави оптимизация за търсачки

Как се прави SEO оптимизация за търсачки

Анализ на търсенията (keyword research)

Всичко започва с добро познаване на нишата и потребителското поведение. Важно е да се анализира какво търсят хората, колко често го търсят и какви резултати излизат по тези ключови думи.

Не е важно да привлечете трафик към Вашия сайт. Важно е да привлечете правилните хора. Трябва да се определи внимателно каква стойност имат тези ключови думи и колко трудно ще бъде Вашият сайт да пробие в тази ниша. Всяка наша оферта включва такъв анализ и той ще ви бъде направен безплатно.

Вътрешна оптимизация (On-Page SEO)

Следващата стъпка е оптимизация на съдържанието и изходния код на уеб сайта. Необходимо е да бъдат съобразени много фактори, които влияят пряко на позициите на различните страници.

Важна е добрата семантика на съдържанието и всяка група целеви ключови фрази да си има отделна страница. Необходимо е сайтът да има добре организиран изходен код (HTML), да работи бързо и да няма предпоставки за дублирано съдържание.

Научете повече за SEO одит на уеб сайт, който предлагаме.

Вътрешна оптимизация (On-Page SEO)
Външна оптимизация (Off-Page SEO)

Външна оптимизация (Off-Page SEO)

Външната оптимизация става все по-трудна за управление. Необходимо е инвестиране на време в контент маркетинг и достъп до много авторитетни ресурси. Важно е Вашата марка да се споменава често и да получавате линкове само от релевантни сайтове с висока популярност и авторитет.

Ние винаги работим само с позволени техники и инвестицията, която ще направите ще има ефект продължително време.

Оптимизация за Google My Business

Сигурно сте забелязали локални резултати (или резултати от картата) в някои ниши в Google. Това са страници от Google My Business и за класиране там е нужен малко по-различен подход.

Някои трикове са: споменаване на марката често онлайн, упоменаване на адрес, стационарен телефон и други характеристики на локалния бизнес, регистрация в авторитетни локални каталози, писане на положителни ревюта на Вашата страница и други.

Оптимизация за Google My Business
ahrefs semrush majestic screaming frog google analytics google tag manager google search console google page speed

Как ние правим SEO оптимизация

Цялостна SEO оптимизация за търсачки

Цялостна SEO оптимизация на сайтове означава работа по всяка важна страница от Вашия сайт и по всяка ключова дума в нишата Ви. Посредством добра On-Page и Off-Page оптимизация, всеки важен адрес от уеб сайта Ви ще се позиционира по голям брой ключови думи и фрази.

Основен наш принцип е да следим и спазваме неотлъчно правилата на търсачките (White Hat SEO). Никога не сме получавали наказание по сайтовете, които оптимизираме.

Seo оптимизатор
Достатъчно е да ни изпратите Вашия уеб сайт и контакти, за да се свържем с Вас и да Ви консултираме напълно безплатно.
- Тео, SEO Manager

Как ние правим SEO оптимизация

SEO + Онлайн маркетинг

SEO + Онлайн маркетинг

За да достигнете до максимален брой хора в интернет и да ги задържите като лоялни клиенти, можем да предложим още и платена реклама в Google AdWords, Facebook кампании, имейл маркетинг, медия планиране и купуване, както и цялостни концепции за реклама в интернет.

Прочетете още и за SEO оптимизация на онлайн магазин, която изисква малко по-специфичен подход, както и за SEO одит на уеб сайт, който може да бъде поръчан и самостоятелно.

SEO оптимизация цена

"Колко струва SEO на уеб сайт?" е въпрос, който клиентите често ни задават. За съжаление определянето на пакетна цена в този бизнес не е толкова лесно. Бюджетът за SEO услуги зависи от конкретната ниша и конкурентите в нея.

Можем да Ви уверим, че ще получите изключително съотношение цена/качество и възможно най-подробна оферта. Просто ни изпратете запитване.

SEO оптимизация цена или SEO цени