Запитване

SEO оптимизация на сайт за търсачки

Ясно е - над 70% от потребителите посещават първите 5 резултата в търсачката. Вашият сайт трябва да бъде там!

Какво е SEO оптимизация на сайт

SEO (Search Engine Optimization) е метод, който помага на Вашия уеб сайт да се позиционира по-напред в органичните резултати от търсене по определени ключови думи, в търсачки като Google, Bing и Yahoo.

Оптимизацията за търсачки е най-сигурният и изгоден подход, който ще класира трайно Вашия уеб сайт в топ резултатите на Google, където хората лесно ще открият това, което им предлагате.

Качествената услуга SEO оптимизация е цялостен процес, който изисква време, постоянство и опит. За да работи са ви нужни познания по маркетинг, копирайтинг, HTML, следене на актуализациите на търсачките и най-вече достъп до много авторитетни сайтове, в които да публикувате съдържание. Пишете ни, за да получите безплатна консултация.

 

Какво е SEO оптимизация

Как се прави оптимизация за търсачки

Как се прави SEO оптимизация за търсачки

Анализ на търсенията (keyword research)

Всичко започва с добро познаване на нишата и потребителското поведение. Важно е да се анализира какво търсят хората, колко често го търсят и какви резултати излизат по тези ключови думи.

Не е важно да привлечете трафик към Вашия сайт. Важно е да привлечете правилните хора. Трябва да се определи внимателно каква стойност имат тези ключови думи и колко трудно ще бъде Вашият сайт да пробие в тази ниша. Всяка наша оферта включва такъв анализ и той ще ви бъде направен безплатно.

Вътрешна оптимизация (On-Page SEO)

Следващата стъпка е оптимизация на съдържанието и изходния код на уеб сайта. Необходимо е да бъдат съобразени много фактори, които влияят пряко на позициите на различните страници.

Важна е добрата семантика на съдържанието и всяка група целеви ключови фрази да си има отделна страница. Необходимо е сайтът да има добре организиран изходен код (HTML), да работи бързо и да няма предпоставки за дублирано съдържание.

Научете повече за SEO одит на уеб сайт, който предлагаме.

Вътрешна оптимизация (On-Page SEO)
Външна оптимизация (Off-Page SEO)

Външна оптимизация (Off-Page SEO)

Външната оптимизация става все по-трудна за управление. Необходимо е инвестиране на време в контент маркетинг и достъп до много авторитетни ресурси. Важно е Вашата марка да се споменава често и да получавате линкове само от релевантни сайтове с висока популярност и авторитет.

Ние винаги работим само с позволени техники и инвестицията, която ще направите ще има ефект продължително време.

Оптимизация за Google My Business

Сигурно сте забелязали локални резултати (или резултати от картата) в някои ниши в Google. Това са страници от Google My Business и за класиране там е нужен малко по-различен подход.

Някои трикове са: споменаване на марката често онлайн, упоменаване на адрес, стационарен телефон и други характеристики на локалния бизнес, регистрация в авторитетни локални каталози, писане на положителни ревюта на Вашата страница и други.

Оптимизация за Google My Business

Как ние правим SEO оптимизация

Цялостна SEO оптимизация за търсачки

Цялостна SEO оптимизация на сайтове означава работа по всяка важна страница от Вашия сайт и по всяка ключова дума в нишата Ви. Посредством добра On-Page и Off-Page оптимизация, всеки важен адрес от уеб сайта Ви ще се позиционира по голям брой ключови думи и фрази.

Основен наш принцип е да следим и спазваме неотлъчно правилата на търсачките (White Hat SEO). Никога не сме получавали наказание по сайтовете, които оптимизираме.

Seo оптимизатор
Достатъчно е да ни изпратите Вашия уеб сайт и контакти, за да се свържем с Вас и да Ви консултираме напълно безплатно.
- Тео, SEO Manager

Как ние правим SEO оптимизация

SEO + Онлайн маркетинг

SEO + Онлайн маркетинг

За да достигнете до максимален брой хора в интернет и да ги задържите като лоялни клиенти, можем да предложим още и платена реклама в Google AdWords, Facebook кампании, имейл маркетинг, медия планиране и купуване, както и цялостни концепции за реклама в интернет.

Прочетете още и за SEO оптимизация на онлайн магазин, която изисква малко по-специфичен подход, както и за SEO одит на уеб сайт, който може да бъде поръчан и самостоятелно.

SEO оптимизация цена

"Колко струва SEO на уеб сайт?" е въпрос, който клиентите често ни задават. За съжаление определянето на пакетна цена в този бизнес не е толкова лесно. Бюджетът за SEO услуги зависи от конкретната ниша и конкурентите в нея.

Можем да Ви уверим, че ще получите изключително съотношение цена/качество и възможно най-подробна оферта. Просто ни изпратете запитване.

SEO оптимизация цена или SEO цени