17 години Студио Кипо

Мнения и отзиви от нашите клиенти

В Студио Кипо се гордеем с качеството и високите стандарти на нашата работа, което може да бъде потвърдено от нашите клиенти чрез тяхната обратна връзка и препоръки. Имаме солидна репутация и доказан опит в изпълнението на проекти в срок и бюджет.

My Silver за пратньорството си със Студио Кипо

Тодор Кашилски, собственик и управител на магазини My Silver си партнира вече 3 години със Студио Кипо за SEO. Според него, това партньорство се дължи на факта, че лесно се работи с нас и че резултатите, които даваме са устойчиви във времето.

Мнение на Uphill Estates за Студио Кипо

Иван Пармаков, основател на Avalant и Uphill Еstates, казва за нас, че офертите ни са добре балансирани откъм цена, срокове на изпълнение и качество, и че с удоволствие би работил с нас по нови проекти. Ние също с удоволствие си партнираме с Иван, ще се радваме да продължаваме да сме част от успеха на новите му бизнес начинания.

Препоръка от Codeacademy

Отдавна датира нашето партньорство с Codeacademy. Радваме се, че когато имат нужда от изработка на уеб сайт или SEO поддръжка се сещат винаги за нас. Тяхното доверие е доказателство за качеството на нашата работа.

Мнение от Имотека за Студио Кипо

Най-честият отзив от нашите клиенти е, че с нас се комуникира лесно. Амалия Платова, Бранд мениджър в Имотека, добави и че за разлика от другите агенции, ние влагаме личен подход и креативност. 

Отзив от Colliers за Студио Кипо

Весела Петрова, оперативен директор в Colliers казва, че с нас се комуникира лесно, че работим качествено и познанията ни са експертни. Благодарим за тази изключително позитивна обратна връзка за нас и доверието, което ни гласуваха Colliers. Какво още каза тя, ще чуете, ако изгледате видеото.

Препоръка от Симид за Студио Кипо

Най-големият производител на хляб в България се сдоби нов уеб сайт, който има уникален, изпипан до най-малкия детайл дизайн и къстъм програмирани front-end и back-end, които отговарят на всички взискателни изисквания на нашия клиент.

Мнение от Fashion Inside за Студио Кипо

Какво споделя за екипа на Студио Кипо собственичката на Fashion Inside - Мястото на жените, които обичат себе си и живота, забавляват се и имат отличен стил. Базиран на WordPress, този уеб сайт изпъква с лекотата на своето ползване.

Отзив от НАИС за Студио Кипо

Национална асоциация за извънсъдебни спогодби. Най-модерният и първи по рода си в България, изцяло онлайн базиран, център за решаване на спорове между потребители и търговски фирми, програмиран от Студио Кипо.

Коментар от хотел Русковец за Студио Кипо

Мнение на Марияна Петрова, маркетинг мениджър на хотел Русковец, за екипа на Студио Кипо. "В Студио Кипо работят хора с утвърден имидж като SEO специалисти и те направиха много за хотела. Нещата, които направихме съвместно за толкова кратък период от време, действително са нещо, което би помогнало на всеки един бизнес."